Снимка УикипедияНикълъс Кейдж е на път да оправдае израза Каквото се

...
Снимка УикипедияНикълъс Кейдж е на път да оправдае израза Каквото се
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж поиска да се разведе четири дни след сватба №4

Снимка Уикипедия

Никълъс Кейдж е на път да оправдае израза „ Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас “. Актьорът се ожени за четвърти път преди броени дни, само че наподобява, че връзките сред младоженците няма да продължат дълго, написа edna.bg .

Според формалните документи 55-годишният Кейдж е изискал отменяне на брака си с гримьора Ерика Койке, с която са дружно от април предходната година. Актьорът е помолил и за бракоразвод при положение, че анулирането не е допустимо.



Двойката се ожени скрито в събота, 23 март, още в същия ден, в който получи разрешителното си за слючване на брак.

Никълъс Кейдж е бил женен три пъти: за колежката си Патриша Аркет между 1995-2001 година, по-късно за Лиза Мари Пресли в интервала 2002-2004 година, а последно – за някогашната сервитьорка Алис Ким в продължение на 12 години (2004-2016).

Актьорът е татко на 2 деца: 13-годишния Кал-Ел от Алис Ким и 28-годишния Уестън от връзката си с актрисата Кристина Фултън.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР